Nieuw in Brugge - O'teur - feestzalen - nieuwsbrief April 2013

O’teur, een nieuwe feestzaal in Brugge  "Oteur is met jaarlijks verlof tot en met 03 december"

p een van de mooiste plekjes in Brugge, mét zicht op de Sint-Salvatorskathedraal, werd recent een nieuwe feestzaal geopend. De volledig gerenoveerde en vernieuwde zaak bevindt zich op de 4de en 5de verdieping van een prachtig historisch gebouw op de hoek van de Zilver- en de Steenstraat. Vrij van alle stadsgeluiden kunt u er ten volle genieten van het fraaie uitzicht dat Brugge te bieden heeft.

De feestzaal werd speciaal ingericht om plaats te kunnen bieden aan groepen tot 400 personen. Ons speciaal daarvoor opgeleid personeel biedt u de mogelijkheid om zowel bedrijfsfeesten als familiefeesten - denk hierbij aan babyborrels, communiepensioen- en trouwfeesten, enzovoort… - in goede banen te leiden.

Combineer dit alles met een adembenemend terras, de verfijnde klassieke keuken en uitmuntende wijnen en maak van elk feest een voltreffer.

Voor meer informatie, speciale formules en offertes op maat voor elk budget en naar elke wens neemt u best contact op via onze contact-formulier of .

 

O’teur, een totaalconcept voor professionals

O’teur biedt voor de echte professional een volledige verdieping, ideaal voor vergaderingen, seminaries en/of productvoorstellingen, aan. Het biedt plaats aan groepen tot 100 personen en heeft een privébar. Alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig. Denk hierbij aan een ruime hoeveelheid aansluitingen voor elektriciteit en netwerk, projectiescherm, beamer, enzovoort…en dit allemaal zonder extra kost!

Ook over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken, want de ondergrondse parking ‘Het Zilverpand’ bevindt zich op 20 m afstand.

 

Binnenkort: opening conceptrestaurant met Marokkaans thema!

Omdat wij, bij O’teur, denken dat eten niet zomaar eten maar een totaalbeleving moet zijn openen wij binnenkort een uniek Marokkaans restaurant en lounge-bar. Het restaurant zal knus ingericht zijn met weelderige Marokkaanse elementen en op de kaart zullen enkel dagverse, authentieke gerechten te vinden zijn. Een beleving voor alle zintuigen!

U wil graag op hoogte gehouden worden van de opening van deze prachtige, nieuwe zaak in Brugge? Klik dan hier of like en volg onze facebook pagina