Hoofdgerechten

COUSCOUS MET VERSE GROENTEN
Keuze uit: Vegitarisch ,Kip, Lamsvlees, of Royal.                                                                                                                                                                                                                   

TAJINE GESTOOFD RUNDVLEES                                                                   
Gestoofd rundvlees met pruimen,abrikozen, amandelen, specerijen en peer.

VIS TAJINE                                                                                                           

Een heerlijk vis duo gestoofd met aardappeltjes en verse groente.

TAJINE LAMSKOTELETJES                                                                             

Tajine lamskoteletjes met in een kruidige bouillon gegaarde
aardappeltjes en groente.

TAJINE met KIP en gekonfijte citroen                                                          

Traditioneel bereid half kippetje in een jus van olijven en citroen 

TAJINE KEFTA                                                                                                 

Tajine met gekruid gehakt in een saus van verse tomaten, ei en specerijen.

TANGIJA van rund . Specialiteit van het huis !
Is een klassieker uit de regio van Marrakesch.                                                                                         

Traag gegaard rundvlees in traditionele pot.

GAMBA’S O’teur                                                                                               
Gebakken gamba’s op Marokkaanse wijze gemarineerd.

KIP BROCHETTE                                                                                              

Spies van kip gemarineerd in traditionele specerijen.

KALF BROCHETTE                                                                                               

Spies van kalf gemarineerd in traditionele specerijen.

GEMENGDE BROCHETTE
VAN KALF EN KIP                                                   

“O’teur  Speciale”                                                                                            .

Kleurrijke plateau voor 2 personen van vleessoorten van de grill, geserveerd met bijpassend garnituur en verschillende huisgemaakte tapenades en dips.