Welkom bij - salons restaurant feestzaal - O'teur!

 O'teur  voorheen "De Brugse Hanze " In een nieuw kleedje.

Na meer dan 30 jaar traditie en vaste waarde te zijn in de Brugse binnenstad kreeg 'De Brugse Hanze' een nieuwe uitbating en naam! O'TEUR...  In hartje van Brugge, een oase van rust op de vierde & vijfde verdieping, met een weelderig uitzicht vanop het dakterras.

Voor al uw bijeenkomsten!

Wij beschikken over 4 zalen, een vergader/seminarie -zaal, feestzaal, lounge-bar en een Oriëntaals restaurant. Zowel besloten gezelschappen (vanaf 30 personen) als groepen (tot 250 personen) kunnen bij ons  lunchen, dineren, borrelen, vergaderen ... Voor elke gelegenheid kunnen wij een gepaste formule presenteren. Ons deskundig en speciaal opgeleid team zal u bijstaan -met al hun kennis en creativiteit-  om, samen met u, een onvergetelijk evenement te organiseren.

Een geliefde plek voor fijnproevers.

O'teur is een restaurant met stijl, waar gezelligheid en gastvrijheid centraal staat. Ontdek bij ons zowel een karaktervolle, klassieke Vlaamse keuken als fusionkeuken. Laat U door onze koks verwennen en geniet van uitgelezen - vers bereidde - gerechten en exclusieve wijnen. Wij garanderen u een veelvoud van de fijnste smaken en geuren in een geraffineerde presentatie. 

Tip!

Ons terras in de schaduw van de Sint Salavators kathedraal is het uitgelezen decor voor recepties!

 

U bent welkom voor...

huwelijk  communie  jubileum  babyborrel 

koffietafel  bedrijfsfeest  vergadering  seminarie

groepsuitstappen

 Volg ons!

Facebook -  Twitter

meer links vind u hier