Groepsmenu's

O’teur 

 

Steenstraat 96 (4th verdieping)

8000 Brugge

 

Menu’s 2016

Uw partner voor Groepen, feestmaaltijden ,Seminaries en Privéfeesten 

 

 

                Verse groentesoep

Menu 1 . Varkensfilet Cross & Blackwell , salade en frietjes

                 Dessert van de dag

 

________________________________________

 

                Russisch Ei

Menu 2 . " Waterzooi " van kip met gestoomde aardappelen

                 Dessert van de dag

 

________________________________________

 

                Kaaskroketten

Menu 3 . Kabeljauw met mosterd - saus en gestoomde aardappelen

                Dessert van de dag

 

________________________________________

 

                Salade met zelfgemaakte pate

Menu 4 . Konijn met bruin bier , pruimen en aardappelkroketten

                Dessert van de dag

 

________________________________________

 

                Salade met gerookte Vlaamse ham

Menu 5 . Kalkoenfilet met groene pepersaus en kroketjes

                Dessert van de dag

 

________________________________________

 

 

                Gerookte Vlaamse ham met meloen

Menu 6 . Vlaamse stoverij met sla,tomaat en frietjes

                Chocolademousse 

 

________________________________________

 

 

                Salade met gemengde charcuterie

Menu 7 . Varkensvlees mignon met cider roomsaus en aardappelkroketten

                Dessert van de dag

 

 

 

                Noordzee vissoep met croutons en rouille

Menu 8 . Kalfsvlees biefstuk met ratatouille en aardappelkroketten

                Sorbetdessert 

 

________________________________________

      

 

                Carpaccio van runder-lende met parmezaan

Menu 9 . Kabeljauw met wittewijnsaus en puré 

                Verse fruitsalade met slagroom

 

________________________________________

 

                  Scampi's met curry 

Menu 10.   Lamscarré met mosterd crème ratatouille en aardappelkroketten

                  Tarte Tatin

 

________________________________________

 

                  Mousse van eend met Porto en Toast

Menu 11 .   Bruiloft van zalm en tong met Safran saus en hertogin aardappelen

                  Assortiment van desserts

 

________________________________________

 

 

                     Gerookte Noordzee-vis schotel

Menu 12.      Ossenhaas met choronsauce , salade en frietjes

                     Dessertbord 

 

 

Vlaamse Streekmenu’s :

 

                Garnaalkroketten

Menu 13  Gehaktballetjes Liègois

 Flancaramel 

 

________________________________________

 

 

  Aspergeroomsoep met croutons 

Menu 14  Mosselen Mariniere met frietjes

  Creme Brulé 

 

 

 

Specials : Menu’s dranken inclusief.

één fles 75 cl. Corsendonk per 2 pers.

 

 

                       Gerookte Vlaamse ham met meloen

Special 1       Vlaamse stoverij met sla,tomaat en frietjes

                       Chocolademousse 

 

________________________________________

 

 

                       Salade met huisgemaakte pate

Special 2        Konijn met bruin bier , pruimen en aardappelkroketten

                       Dessert van de dag

 

 

 

Andere menu's zijn steeds mogelijk en kunnen worden gepersonaliseerd volgens budget en wensen.